Cazare in Sovata la Hanul Campul Cetatii

han campul cetatii cazare in sovata
han campul cetatii sovata

Cazare in Sovata la Hanul Campul Cetatii este o solutie destul de buna pentru cei care cauta cazare in Sovata. Hanul Campul Cetatii este asezat intr-un cadru natural cu totul deosebit, intr-o zona turistica foarte apreciata a Romaniei: statiunea Sovata. De foarte mult timp, romanii si strainii au ales statiunea balneoclimaterica Sovata pentru tratamentele foarte eficiente ce vizeaza diferite sisteme ale corpului uman. In plus, locul este vizitat si pentru frumusetile zonei si datorita ospitalitatii oamenilor de aici.
Turstii care se vor caza aici vor avea ocazia de a manca cele mai bune preparate pe baza de peste, caci la Hanul Campul Cetatii lucreaza de generatii intregi oameni foarte priceputi in piscicultura. O adevarata delicatesa cu care ne mandrim este pastravul fript de Sovata, un fel de mancare pe care nu il veti uita prea curand dupa ce il veti consuma aici.
Hanul nostru pescaresc are o capacitate de 400 de locuri, fiind potrivit inclusiv pentru organizarea unor evenimente si petreceri cu putini sau foarte multi invitati. In privinta cazarii, turistii se pot bucura aici de 8 casute special construite pentru a asigura tot confortul necesar. Acesta beneficiaza de o parcare inchisa pentru toti oaspetii nostri.
Cazare in Sovata desigur ca aveti de unde alege, dar pitorescul vine tocmai daca alegeti cazare in Sovata la hanul Campul Cetatii. La noi va puteti caza intr-un mod pitoresc,… cazare in casute. In fiecare casuta se gasesc doua camere amenajate in stil rustic, care va vor face sa va simtiti ca acasa in acest minunat sat de munte. Dincolo de aspectul rustic, camerele au baie proprie, cate o terasa, precum si televizor cu cablu, frigider modern si conexiunea Wi-Fi la internet. Puteti opta pentru o camera cu pat dublu sau intr-o camera cu pat matrimonial. Daca va place pescuitul, va invitam sa practicati acest hobby intr-unul din lacurile din zona, echipamentul necesar fiind asigurat chiar de pensiunea noastra.
Va asteptam pe la noi pentru a va convinge ca nimic nu se compara cu ospitalitatea de la munte. Aici veti avea parte de servire ireprosabila din partea personalului nostru calificat, precum si de numeroase surprize din partea proprietarilor de la Hanul Campul Cetatii. Va asteptam !